20 September: Ideeënmarkt op het Kampje

587 keer bekeken 0 comments

De gemeente Ouder-Amstel ambieert voor Ouderkerk aan de Amstel een levendig en toekomstbestendig centrum, dat fungeert als visitekaartje voor de lokale economie, ontmoetingsplek voor de inwoners en trekpleister voor de bezoekers. En binnen dat centrum is ’t Kampje het kloppend hart.

Lees meer over de achtergrondinformatie rondom het Centrumplan

Het ambitiedocument 2019 inclusief bijlages

Sneltekenaars helpen je om jouw ideeën voor het Centrumplan Ouderkerk vorm te geven.

Vrijdagmiddag 20 september organiseert de werkgroep Centrumplan een ideeënmarkt op het Kampje. Drie thema-tenten, een zweefmolen, sneltekenaars, een 'man bijt hond’-achtige babbelbox, allemaal bedoeld om jou als Ouderkerker de mogelijkheid te geven zelf te vertellen hoe we het centrum van ons dorp verder moeten ontwikkelen. We nodigen je van harte uit om langs te komen. We zijn van 16.00 uur tot 20.00 uur ‘in de lucht’.

Het mogen concrete ideeën zijn of utopische vergezichten. Je kunt aangeven dat het prima is zoals het nu is, dat er kleine dingen veranderd moeten worden, of dat het allemaal anders moet. Laat je niet terughouden. De 25 leden van de werkgroep zijn aanwezig om alles te verzamelen in de drie thema-tenten: ‘Toekomstbestendig en Duurzaam’, ‘Functies en Beleving’ en ‘Authenticiteit en Historisch karakter’.

Alles wat we van jullie horen nemen we mee in het ambitiedocument dat we samen met de gemeente maken. De meest gehoorde, overeenkomende en interessantste inbreng leggen we op een latere datum ook nog eens aan jullie als Ouderkerkers voor.

Dit is dé gelegenheid om jouw visie te geven, trek de stoute schoenen aan, kom langs en vertel!

In het voorjaar begon de werkgroep Centrumplan met het bedenken van een goed proces. Deze werkgroep bestaat uit betrokken burgers, ondernemers en de gemeente. Het bureau Início zorgt voor de begeleiding. De werkgroep houdt zich uitsluitend bezig met het proces. Inhoudelijk moeten de ideeën van de inwoners en ondernemers van Ouder-Amstel komen.

Het eindresultaat wordt een ambitiedocument Centrumplan. Dit document geeft een overzicht van gedeelde en niet gedeelde ambities over de toekomst van het centrum van Ouderkerk aan de Amstel.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings